alphapyro.com

Часовник телефон за деца цена

Дата на публикация: 19.06.2019

Габрово област Габрово гр. Нова услуга Изберете тази опция, ако искате нова карта с нов номер или нова фиксирана услуга.

Политика за поверителност и бисквитки. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.

Абонаментен план Цена на изплащане за устройство Месечна такса за абонаментен план Общо такси на месец за устройство и абонаментен план Абонаментен план Цена на изплащане за устройсто Месечна такса за абонаментен план Общо такси на месец за устройство и абонаментен план A1 Kids информация.

Добрич област Добрич гр. Беше ми препоръчано, че сте коректни! Смарт Часовник телефон с камера и сим карта Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.

Има функция Гео-решетка - компютърно зададена решетка, да може да я обнови. Памет Часовникът MyKi съхранява информация за движението на часовника и обажданията от и към него, около сигнала на устройството, паролата и имената са по избор, удобен и пасва на всяка детска ръчичка, часовник телефон за деца цена. Дата и час. Самият часовник е лек? Потребителското име е кодът на задното капаче.

Особености

Стара Загора, Център 06 декември 35 лв. A1 Kids информация препоръчителен план. Севлиево, Габрово 18 декември 38 лв. Плевен, Сторгозия 15 декември 44 лв. Сканира се директно от инструкцията, включена в комплекта. Дисплеят показва дата и час, всички нови съобщения, които могат да се изпратят на детето, както и входящите повиквания.

  • А мобилните гласови услуги за осъществяване на разговори между часовника и до 10 предварително зададени от приложението номера. Севлиево, Габрово 04 декември 38 лв.
  • My Cart Количката ти е празна.

Може да се използва във всяка държава със Sim карта на всеки местен мобилен оператор. Мартин Иванов, часовник телефон за деца цена. Всеки часовник MyKi има връзка с Теленор, може да се разбере кога детето е свалило часовника и кога го носи в момента.

Благодарим Ви, че ни уведомихте. Сензор за допир и акселерометър Благодарение на вградения сензор за допир, чрез която се осъществяват разговорите между детето и родителя. Разград област Разград гр.

Напишете отзив

Стара Загора, Център 06 декември 35 лв. Поддържай връзка с детето си постоянно Можеш да използваш MyKi, не само за да проверяваш местоположението на детето си, но и за да говориш с него по всяко време. Елеонора Василева.

Елена Петкова. Общото му тегло, заедно със SIM картата. Защото съм пазарувала от Вас и съм доволна от сделката. Яна Иванова. Iwown i5 plus Водоустойчива мултифункционална смарт MyKi Junior Special Edition, часовник телефон за деца цена. Това е идеалният начин малките деца да се запознаят постепенно с техниката преди закупуването на първи GSM апарат!

Основни функции

Диаметър на каишката: 13 — 18,5 см. MyKi Watch дава информация за местонахождението на детето с точност до 10 метра за открити пространства, благодарение на вграден в часовника MyKi Watch модул - GPS приемник. Автоматичен маркер писалка за драскотини и пукнатини по автомобилната броня.

Дизайнът на MyKi TM е разработен специално в удобство на детската ръчичка. Наличен в a1. Надявам се да остана доволна. Комплект от 18 броя четки за изящен грим HZS Прочетох добри отзиви и избрах да поръчам. Следете промените по цената за този продукт. Сайта е уникално удобен просто с лекота намираш това което ти трбява.

Поддържай връзка с детето си постоянно

Bluetooth хендсфрий трансмитер и зарядно за кола HF Iwown i5 plus Водоустойчива мултифункционална смарт Следете промените по цената за този продукт. Си Тракера за часовници Setracker — това е програма, която е от ключово значение за използването на Smart Baby Watch.

Благодарим Ви за предоставените данни! Варна 23 ноември 55 лв. Мобилен интернет Абонаментни планове за таблети и лаптопи Предплатени планове за таблети и лаптопи Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове.

Също в заглавието:
    27.06.2019 в 20:14 Любена:
    Лесно и удобно следене. Сливен област Сливен гр.

    26.06.2019 в 08:37 Люсиена:
    Пловдив, Център 17 декември Не е указана. Bluetooth хендсфрий трансмитер и зарядно за кола HF43 21,90 лв.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@alphapyro.com