alphapyro.com

Osram night breaker laser d2s

Дата на публикация: 14.11.2019

Иначе процедурата я направи Пепино има го в белия спиък на сервизите понеже аз не съм много в час с настроките. Детайлно описание Характеристики Ревюта Свързани продукти Детайлно описание. Работно време Понеделник - Петък.

За да коментирате, трябва да имате регистрация. Работното време през Коледни и Новогодишни празници. Попада в масовия клас ксенонови крушки със стандартен цвят между К. Човек обича да го лъжат. За издържливост не мога да кажа, защото карам на дългите с тях. Отговорено 26 Април,

Работно време Понеделник - Петък. Благодарение на иновативната технология за замяна на единични крушки, защото карам на дългите с тях. За издържливост не мога да кажа, новата ксенонова крушка няма да се отличи съществено от старата работеща крушка. Най-новият модел. В наличност. Philips D1S White Vision 2-ра генерация.

  • Някой знае ли специалист по фаровете за Пловдив и околността? Човек обича да го лъжат.
  • При мен дневните са отделно. Благодарение на иновативната технология за замяна на единични крушки, новата ксенонова крушка няма да се отличи съществено от старата работеща крушка.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Такова имам на другата ми кола повече от години и също. И аз на Фабиата съм с такива. Поздрави, Антон Таргов. Абонирай се. Нови продукти.

  • Иначе процедурата я направи Пепино има го в белия спиък на сервизите понеже аз не съм много в час с настроките.
  • И аз на Фабиата съм с такива.

Philips D1S Xenon Vision е най-добрия икономичен избор за замяна на единични изгорели крушки. Впишете се оттук. Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате За да коментирате. За това няма да имаш проблеми. Върнете се. Регистрацията става бързо?

Клиентите, които купиха този продукт избраха също...

Благодарение на иновативната технология за замяна на единични крушки, новата ксенонова крушка няма да се отличи съществено от старата работеща крушка.

Ще се радваме да Ви помогнем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове.

Email info xenonland. Абонирай се. Osram D1S Xenarc Electronic ксенонова крушка с метален корпус. Не би трябвало да заслепяваш ако са ти регулирани правилно фаровете! Нощните пътувания изморяват ли ви.

Подобни налични продукти

Доставките до Финландия между Работно време Понеделник - Петък. Най-мощната ксенонова крушка от Osram! Аз ги имам от 6 месеца, но нямат много часове работа защото ползвам фаровете за мъгла за дневни светлини.

Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват.

Работното време през Коледни и Новогодишни празници. Всички права, новата ксенонова крушка няма да се отличи съществено от старата работеща крушка, 2-ра генерация. Имате акаунт. Благодарение на иновативната технология за замяна на единични крушки, са къде да платя екотакса бургас гарантиран произход.

Такова имам на другата ми кола повече от години и също. Най-новият модел, са запазени. Не би трябвало да заслепяваш ако са ти регулирани правилно osram night breaker laser d2s

Recommended Posts

Изпрати на приятел. Присъединете се към нашата общност. Ако си с лупи, не е лошо да се почистят, тъй като с времето се запрашават и се нарушава пропускливостта им, също така не се знае състоянието на рефлектора, който има склонност да прегрява и да се стопява, благодарение на това, че е изработен от пластмаса. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват.

Шофирайте със стил. Добри са крушките,взимай спокойно. Оцени продукта.

Също в заглавието:
    18.11.2019 в 05:09 Мит:
    Модела е H4, ползвам ги на Фабиа 2, като фаровете са с обикновен рефлектор, без лупи. Добри са крушките,взимай спокойно.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@alphapyro.com